Feriecenter Gruppen AS
 vi har utført arbeid på Jessheim hovedlager for Coop Norge. Entreprenør GSE. Vi bruker Handyman kan handyman tilbyr tjenester innen de fleste områder som går på hus og bygninger bistå med å standardisere oppgavebeskrivelser Taktekking, oppussing og vedlikehold, vaktmester-tjenester, periodisk kontroll av tak og renner og rutiner, inkludert handyman er .... nettopp: din hjelpende hånd. Og vi kan hjelpe deg med det meste  veiledning og praktisk opplæring i utøvelsen Malerarbeid, snekker-/tømrerarbeid, murerarbeid, fliselegging, gulvlegging, renhold, taktekking .... kort sagt det meste. Det er nesten enklere å ta kontakt med oss og presentere ditt behov av rutineoppgaver. våre handyman kan hjelpe deg å montere møbler fra Ikea eller andre sentre. Produkter Trenger du hjelp til å sette sammen dine nye IKEA-møbler, eller montere ny benkeplate? Ingen oppdrag er for små, og ingen oppdrag er for store. Lei en handyman for en dag, en halv dag eller per time og få jobben gjort hurtig og profesjonelt. skru, kan lese tegninger, holder et bra tempo

Vaktmestertjenesterhandyman iphone handyman android handyman epocket speedycraft vs handyman handyman app speedycraft handyman software epocket handyman android Norge Snømåking • Trefellingstjeneste • Malerfirma • Gartnertjenester • Renholdstjenester • Håndverkere • Drensrør • Brøyting • Hagearbeid • Vaktmesterservice • Plenklipping • Trebeskjæring • Trepleie • Snekkertjenester • Rengjøringsfirma • Snøbrøyting • Gulvlegger • Snørydding • Gressklipping • Avfallshåndtering  eiendomsdrift; bygg, renhold, gartner og vaktmestertjenester for næringsbygg, borettslag og boligsameier i Trondheim og omegn. Med mange gode referanser og fornøyde kunder, er du i trygge hender. Vi kan vise til lang erfaring, solid kompetanse og godt utstyr Hasteoppdrag Leie av vaktmester på heltid/ faste timer/ tilkalling.Handyman

Ønsker du en Handymann? A-Team Gruppen AS ®KONSEPT: Handymann. Handymann er et begrep, og det er nærmest bare kundens profesjonelle behov som setter grenser. Vi leverer mannskap til det meste.

En Handymann kan være en Handywoman også. Poenget med tjenesten er at vi kan tilby en hjelpende og rimelig hånd i hjemmet. En Handymann/Woman er dyktig til mye, men ikke nødvendigvis en fagperson. En Handymann tilbys derfor til en rimeligere timesats en om han var fagarbeider.

Eksempler på tjenester: Å handle mat, være en ledsager og støtte i dagligdagse gjøremål eller besøk til offentlige kontorer. Timesatsen for en Handymann eller Handywoman er fra kr. 395,- + mva. Prisen leveres kun til privatmarkedet.

Andre oppdrag: Rydde i garasjen, vaske bilen, ommøblere huset, eller gå tur med hunden når du er syk. Vi får en del oppdrag som gjerne bare tar 10-15 minutter. Eksempler på dette kan være å skifte et par lyspærer eller lignende. Siden vi skal transporter en mann til og fra oppdraget tar vi betalt for hver påbegynte time.

Ved behov for større rengjøringsoppdrag leverer vi vask av vegger, tak og gulv. Er det snakk om rengjøring og feiing av garasjeanlegg uten sluk er dette også uproblematisk. Borettslag Ettersyn Gartnerarbeid Grafittifjerning Handyman Rydde søppel Fjerne snø og istapper Vaktmestertjenester og bygårdsservice gaardpass har beredskapsvakt og er tilstede 24t i døgnet - hver dag Beredskapsvakt • 24 timers service • God kvalitet • 365 dager i året Feiing og spyling av ditt vaktmestercompagni Drift/Bygg/Vedlikehold/Montering Maling/Fasadevask/Spyling Vi har en stor vaktmesteravdeling som utfører mange ulike typer tjenester i næringsbygg, offentlig sektor, boligsameier og borettslag.Vi er tilgjengelige 24 timer i døgnet Ny e-post adresse: vaktmestertjenester Vaktmestertjenester - vaktmestertjenester, vaktmester, renhold, fasadevask,renholdstjenester, hovedrengjøring, snømåking, trappevask Vi utfører enkle vaktmesteroppgaver som ikke krever autorisasjon, så som: Plenklipping og vanning av planter. Feiing utendørs. Snørydding og strøing. Velkommen til Vaktmestertjenester Vi i Vaktmestertjenester Neas jobber hardt for at alle våre oppdrag utføres skikkelig og inne  Feiing og spyling av inngangspartiet.Borettslag Ettersyn Gartnerarbeid Grafittifjerning Handyman Rydde søppel Fjerne snø og istapper Feiing og spyling av inngangspartiet. Erstatte og rense brukte dørmatter.Skifte lysrør og lyspærer Sjekke temperaturer og nivåer på tekniske systemer.Befaring av hytter og sommerhus Frostsikring av varme og vann Avfallshåntering og containerservice.Påfylling av vedlager på hytta eller hjemme.Stille med lensepumpe ved vannlekasjer. Brannsikring og testing av røykvarsler. Plenklipp, hagearbeid og bortkjøring. Vanning og ettersyn av uteplanter. Mindre entrepenørarbeid og steinlegging. Rens av takrenner og nedløp. Rengjøring av basseng og svømmebasseng. Levering av strø- og issmelte produkter for glatt is - ISSMELTER.Rengjøring av sandfelle utenfor ytterdører.

MERK: Handymann tjenesten omfatter ikke våre proffe malertjenester, gartnertjenester, skadesanering, flytting eller renhold. En Handymann hjelper deg med ”alt” som tilhører hverdagens små utfordringer. Er du i tvil om du kan få en Handymann til kr. 395,- + mva. pr. time? RING OG SPØR NÅ!

Skrevet: 14.12.15

Vi utfører også ...

HåndtverktjenesterGrafittifjerning og tagging
fjernes fra vegger, lekestativer, stauer og skilt. Med byens tøffeste ... les mer
RenholdstjenesterByggvask og bygg klargjøring
av nybygg, renoverte bygg og eneboliger. Både store og mindre oppdrag ... les mer
HåndtverktjenesterSkadesanering- og tjenester Vannskade, sot og brannskade, utpumpning av vann og fjerning av muggsopp ... les mer

Skolegata 16

1831 Askim

69 82 52 55 - Østfold
69 82 52 55 - Askim
64 97 80 40 - Ski
22 65 18 88 - Oslo

post@ateamgruppen.no
www.ateamgruppen.no

A-Team © Gruppen™ AS
EyeQ Webdesign Norge