Feriecenter Gruppen AS
Du er her  Startsiden Skadetjenester  Landbruk: Desinfisering og smittevern

SkadetjenesterLandbruk:
Desinfisering og smittevern

Landbruket og bønder med dyrehold opplever stadig nye utfordringer i forhold til smitte og sykdom.

De siste par år har gitt oss utfordringer i forhold til både Svineinfluensa, Influensa A og Fugleinfluensa. Smitte overføres ofte lett fra menneske til dyr, og i sjeldne tilfeller motsatt vei. A-Team Gruppen AS ® avdeling smittevern utfører desinfisering og nedvask av fjøs.

Arbeidet gjøres med produkter fra Norges største leverandør av kjemi til skadebransjen, og vi bruker produkter utviklet mot både fugleinfluensa og svineinfluensa.

Selve utførelsen av arbeidet utføres etter strenge retningslinjer og anvisning fra leverandør. Vi bruker foggesystemer, Ozon og utkast på tåke inntil 50 meter i front.

Formålet med regelmessig renhold er å senke smittepresset til et nivå som ikke setter dyrenes helse og produksjonspotensial i fare. Dyrenes sikkerhet. miljøfaktorer,

-FOGGING I FJØS:

-Ozonbehandling er en delmetode som kan brukes i- -fjøs.Fjøs og tilstøtende rom må være tom for dyr. ---Ozon kan ikke brukes under noen omstendigheter ---med dyr og mennesker tilstede.

-Ozon (O3) er en allotorp form av oksygen, et --------ustabilt molekyl som er satt sammen av 3 oksygenatomer. Ozon virker kraftig oksiderende, og er derfor effektivt som en oksiderende prosess.

Ved romtemperatur og normalt lufttrykk er ozon en ustabil, blå gass. På grunn av sin oksiderende virkning er gassen giftig for mennesker, og har evne til å bryte ned mange stoffer. Lukten er karakteristisk stikkende. Ved -112°C kondenserer gassen til et en mørkeblå væske, og ved -192,5°C danner den en svartfiolett fast stoff.

Ozon dannes fra O2 ved elektriske utladninger, for eksempel ved lyn og som følge av elektromagnetisk stråling. Ozon finnes i lave konsentrasjoner i hele jordens atmosfære.

De høyeste forekomstene av ozongass finnes i stratosfæren, i et område som kalles ozonlaget. Her filtrer ozonet ut mye av det ultrafiolette lyset fra sola, som ellers ville vært skadelig for de fleste livsformer.

Våre maskiner etterligner naturens egen prosess.

 

UTE ETTER DESINFISERING?:

Les mer om desinfisering gjennom vår Biohazard avdeling:

Skrevet: 14.12.15

Vi utfører også ...

HåndtverktjenesterGrafittifjerning og tagging
fjernes fra vegger, lekestativer, stauer og skilt. Med byens tøffeste ... les mer
RenholdstjenesterByggvask og bygg klargjøring
av nybygg, renoverte bygg og eneboliger. Både store og mindre oppdrag ... les mer
HåndtverktjenesterSkadesanering- og tjenester Vannskade, sot og brannskade, utpumpning av vann og fjerning av muggsopp ... les mer

Skolegata 16

1831 Askim

69 82 52 55 - Østfold
69 82 52 55 - Askim
64 97 80 40 - Ski
22 65 18 88 - Oslo

post@ateamgruppen.no
www.ateamgruppen.no

A-Team © Gruppen™ AS
EyeQ Webdesign Norge