Feriecenter Gruppen AS
A-Team Gruppen AS® KONSEPT Tepperens er en spesialutviklet metode, som ikke bare inkluderer vanlig rens av teppet, men også desinfisering og sanering av gamle luktmolekyl  skikkelig kraftig tepperens dyprens rensing av teppe teppefibre fibre tekstil og tekstiler
Du er her  Startsiden Renholdstjenester  Tepperens

Renholdstjenester A-Team Gruppen AS® KONSEPT Tepperens er en spesialutviklet metode, som ikke bare inkluderer vanlig rens av teppet, men også desinfisering og sanering av gamle luktmolekyl  skikkelig kraftig tepperens dyprens rensing av teppe teppefibre fibre tekstil og tekstiler Tepperens

A-Team Gruppen AS® KONSEPT Tepperens er en spesialutviklet metode. Vi bruker en amerikansk metode inkludert i vårt system: The American Way"®. Vi bruker Bioenzymater i vår dyprens av teppet. I tillegg til tradisjonell rens, inkluderer vårt program desinfisering og sanering av luktmolekyler i teppet.

Vår tepperens metode fjerner vi alt, bortsett fra teppet! A-Team Gruppen AS har eget flekkfjerningsapotek og vi har kjemi for alt som overhode lar seg fjerne. Det vil selvfølgelig i noen tilfeller være flekker som har skadet teppet permanent. Dette kan være søling av klorbaserte produkter, eller teppefibre som er slitt ned og dermed har absorbert fargestoffer permanent.

Eksempler på dette kan være på kontorlandskap eller butikker hvor man ser oppgåtte stier i selve teppefibre. Det er da klar indikasjon på at renhold og rens av teppene har for lav frekvens på vedlikehold.

LUKT FRA TEPPET
Tradisjonell tepperens er vel og bra, og i mange år var dette også vår metode. Vi oppdaget over tid at enkelte tepper kunne begynne å lukte etter tradisjonell tepperens, på grunn av mikrober og bakterier som kunne bli liggende tilbake i våte tepper.

Våte tepper kan gi en rar, ubehagelig og noen ganger ganske sur lukt om man ikke sørger for å desinfisere og drepe luktmolekylene med bioenzymer.
Ved å velge A-Team Gruppen AS sin meget effektive tepperensmetode The American Way® lukter teppet godt når vi er ferdig!

FLEKKRENS OG KULLSYRE
Kompliserte flekker og områder behandles med kullsyre, noe som erfaringsmessig løfter skitten ut av teppet.

SKADESANERING I KOMBINASJON MED TEPPERENS
Våre metoder kombinerer det beste av kunnskapen innen tradisjonell tepperens og årelang skadebegrensning etter vann og røykskader, samt vår Biohazard avdeling.

Har du hatt vannskader eller brannskader, vil vi kunne redde Deres teppe om det overhode lar seg gjøre. Vi kan bruke Ozon behandling i kombinasjon med rensemetode.

ØNSKER DU KORTE TØRKETID?
Vi har et tilleggs-system for de som ønsker ekstrem rask tørketid. Systemet er interessant for Hoteller, kino, institusjoner og bedrifter med døgnåpne lokaler.
Løsningen ligger i tørkepads som føres over gulvet etter rens, gjennom et rondellsystem. Metoden er fordyrende, men i enkelte tilfeller kan dette allikevel være løsningen for høyfrekvente områder.

HVOR RENSER VI TEPPER?
Vi renser ikke løse tepper, men kun vegg til vegg tepper for bedrifter og offentlig sektor.

Skrevet: 04.12.15

Vi kan anbefale ...

Gardinrens A-Team Gruppen AS® KONSEPT Tepperens er en spesialutviklet metode, som ikke bare inkluderer vanlig rens av teppet, men også desinfisering og sanering av gamle luktmolekyl  skikkelig kraftig tepperens dyprens rensing av teppe teppefibre fibre tekstil og tekstiler

Rens av gardiner
Nå med helt ny metode. Gardiner damprenses mens de henger ... les mer

Vi utfører også ...

TepperensTepperens
Nå med en helt ny metode!
Desinfisering og luktsanering dreper alle ... les mer
RenholdstjenesterByggvask og bygg klargjøring
av nybygg, renoverte bygg og eneboliger. Både store og mindre oppdrag ... les mer
HåndtverktjenesterSkadesanering- og tjenester Vannskade, sot og brannskade, utpumpning av vann og fjerning av muggsopp ... les mer

Skolegata 16

1831 Askim

69 82 52 55 - Østfold
69 82 52 55 - Askim
64 97 80 40 - Ski
22 65 18 88 - Oslo

post@ateamgruppen.no
www.ateamgruppen.no

A-Team © Gruppen™ AS
EyeQ Webdesign Norge