Feriecenter Gruppen AS
 Ønsker du billig rens av gardiner? Vårt firma gjør bruk av et spesielt damprense system som gjør at vi kan damprense gardinene mens de henger i rommet. rens og rensing spesialrens Selve renseprosessen utføres til slutt med et spesielt damprensesystem. De fleste gardiner kan renses hengende på denne måten, men vi anbefaler en liten testrens på ett enkelt gardinfag før vi starter opp.
Du er her  Startsiden Renholdstjenester  Rens av gardiner

Renholdstjenester  rens av matter Ønsker du billig rens av gardiner? Vårt firma gjør bruk av et spesielt damprense system som gjør at vi kan damprense gardinene mens de henger i rommet. rens og rensing spesialrens Selve renseprosessen utføres til slutt med et spesielt damprensesystem. De fleste gardiner kan renses hengende på denne måten, men vi anbefaler en liten testrens på ett enkelt gardinfag før vi starter opp. Rens av gardiner

Ønsker du billig rens av gardiner? Vårt firma gjør bruk av et spesielt damprense system som gjør at vi kan damprense gardinene mens de henger i rommet.

Første del i prosessen utføres med en partikkel fogge maskin og spesialkjemi som “spiser” luktmolekylene i gardinene.

Selve renseprosessen utføres til slutt med et spesielt damprensesystem. De fleste gardiner kan renses hengende på denne måten, men vi anbefaler en liten testrens på ett enkelt gardinfag før vi starter opp.

Hvis gardinene er veldig skittne, anbefaler vi tradisjonelle metoder.

Ring oss gjerne for en test-rens av et fag. Testrens betales av oppdragsgiver på avtalt timesats.

RENS AV TEPPER

Les mer om tepperens

 

RENS AV MATTER:

Les mer om matteleie og rens av matter

Skrevet: 14.12.15

Vi kan anbefale ...

Tepperens  Ønsker du billig rens av gardiner? Vårt firma gjør bruk av et spesielt damprense system som gjør at vi kan damprense gardinene mens de henger i rommet. rens og rensing spesialrens Selve renseprosessen utføres til slutt med et spesielt damprensesystem. De fleste gardiner kan renses hengende på denne måten, men vi anbefaler en liten testrens på ett enkelt gardinfag før vi starter opp.

Vi renser dine tepper!
Nå med helt ny metode. Desinfisering og luktsanering dreper alle ... les mer

Vi utfører også ...

TepperensTepperens
Nå med en helt ny metode!
Desinfisering og luktsanering dreper alle ... les mer
RenholdstjenesterByggvask og bygg klargjøring
av nybygg, renoverte bygg og eneboliger. Både store og mindre oppdrag ... les mer
HåndtverktjenesterSkadesanering- og tjenester Vannskade, sot og brannskade, utpumpning av vann og fjerning av muggsopp ... les mer

Skolegata 16

1831 Askim

69 82 52 55 - Østfold
69 82 52 55 - Askim
64 97 80 40 - Ski
22 65 18 88 - Oslo

post@ateamgruppen.no
www.ateamgruppen.no

A-Team © Gruppen™ AS
EyeQ Webdesign Norge